Nogomet
0

Carlos Tevez: Morat ću otići iz Manchestera

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Argentinski napadač Carlos Tevez nezadovoljan je činjenicom da u Manchester Unitedu (pre)često grije klupu, te najavljuje vjerojatni odlazak iz redova aktualnog engleskog, europskog i svjetskog prvaka.

Tevezu na kraju ove sezone ističe dvogodišnja posudba u Manchester Unitedu. Iako pruža dobre igre kada mu Sir Alex Ferguson ukaže priliku, Argentinac je nezadovoljan statusom u momčadi i malom minutažom na terenu.

  • Čak i da zabijem tri ili četiri gola u jednoj utakmici, u sljedećoj bih opet bio na klupi. Znam da Manchester ima jako puno dobrih igrača, ali ja želim igrati! Tu su i mnogi moji suigrači koji također žele igrati. Kada su na rasporedu važne utakmice, mene nema u sastavu - izjavio je Tevez za jednu argentinsku radijsku stanicu.

  • Imam mnoge ponude za nastavak karijere, ne samo iz Španjolske. Moram vidjeti u koji bih klub mogao prijeći - nastavlja argentinski napadač.

Na kraju, tvrdi da u odabiru novog kluba novac neće igrati jedinu ulogu.

  • Ne želim razmišljati samo o novcima, važno mi je da se u novoj sredini i moja porodica osjeća ugodno, posebno moja kćerka. Morat ću još puno mozgati o sljedećoj stanici moje karijere - zaključio je Tevez.