Nogomet
0

Carlos Queiroz se potukao s novinarom

Totalsport
Prema pisanju svjetskih medija Carlos Queiroz, izbornik portugalske nogometne reprezentacije, imao je jutros (subota) na lisabonskom aerodromu “bliski susret” s televizijskim komentatorom Jorgeom Baptistom.

Prema Daily Recordu, obojica su trebali putovati za Varšavu istom avionom, a njihov je susret na aerodromu iz svađe prerastao u fizički sukob.

Međutim, Queiroz, bivši trener Real Madrida i bivši pomoćni trener Manchester Uniteda, odbacuje da je došlo do fizičkog obračuna.

  • Bila je to razmjena grubih riječi, a poznajemo se više od 20 godina. Ali to su privatne stvari i neću o njima javno govoriti – prenosi Queirozovu izjavu portugalska radio stanica TSF.

S druge strane, Baptista tvrdi drugačije.

  • Bilo je tu puno više od razmjene grubih riječi, došlo je do fizičkog napada. Doručkovao sam i pričao na mobitel s kolegom iz UEFA-e, kada me počeo izazivati. Reagirao sam, a on me napao, udario me, dok sam ja njega pokušao šutnuti nogom dva puta. Na kraju se završilo tako što su me dva prolaznika odvukla od njega, dok su dva člana Portugalskog nogometnog saveza uhvatili i zaustavili njega. Nije bio pri sebi i nisam to očekivao, zato što ne očekujete da će nacionalni izbornik napasti novinara – kazao je Baptista uz dodatak da ne razmišlja o tužbi protiv portugalskog izbornika.