Zbog afere Johna Terrya
0

Capello se danas sastaje s Bridgeom

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Selektor engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello danas će se lično uvjeriti u stanje lijevog odbrambenog igrača Waynea Bridgea u utakmici osmine finala FA Cupa između njegova Manchester Cityja i Stokea.

Bridgeov nastavak reprezentativne karijere postao je upitan nakon što je objavljeno kako je donedavni kapetan Engleske John Terry varao svoju suprugu s tadašnjom Bridgeovom djevojkom Vanessom Perroncel.

Bridge je navodno prijateljima rekao kako ne može oprostiti Terryju i kako više ne želi igrati s njim u istoj ekipi. Trener Manchester Cityja Roberto Mancini, tvrdi, međutim, drugačije.

"Wayne mi nikad nije rekao da neće igrati za Englesku. Nisam razgovarao s njim o tome, ali mislim da će, ukoliko bude izabran, igrati. Nije mi rekao da ne želi igrati uz Terryja. Wayne je dobar čovjek i važno je da se oporavi kako bi mogao igrati za City i Englesku", prenosi Mancinijevu izjavu The Sun.

Capello će danas razgovarati s Bridgeom, koji mu je postao jako bitan nakon što je Chelseajev lijevi odbrambeni igrač Ashley Cole slomio gležanj lijeve noge, što će ga s terena izbaciti minimalno na tri mjeseca.