Nogomet
0

Capello ponovio: Istrčat će najboljih 11

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Dan uoči gostovanja engleske nogometne reprezentacije u Dnjipropetrovsku kod Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, selektor Engleske Fabio Capello opet je odaslao ohrabrujuće vijesti za navijače.

Utakmica je od iznimne rezultatske važnosti za Ukrajinu, ali i za Hrvatsku, no, ne i za Englesku koja je s osam pobjeda u dosadašnjih 8 nastupa već osigurala prvo mjesto u šestoj kvalifikacijskoj skupini i izravni plasman na Svjetsko prvenstvo.

-Za mene ovo nije prijateljska utakmica, već jedna od kvalifikacijskih za Mundijal kojoj dajem veliku važnost. Igračima sam objasnio da ovoj utakmici moraju pristupiti na isti način kao i svim ostalima koje smo već odigrali u kvalifikacijama. Stoga ću u subotu na teren poslati 11 najboljih igrača koje imam. Uvijek u sastav uvrštavam igrače koji mogu ostvariti pobjedu na terenu, ništa se ne mijenja niti ovoga puta – tvrdi Capello.

U obrambenu formaciju ''Tri lava'' vraća se branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand, nakon što je propustio nekoliko utakmica u reprezentaciji zbog problema s leđima i bedrenim mišićem.

  • Drago mi je zbog povratka Ferdinanda, budući da je na početku sezone imao zdravstvenih problema. Razgovarao sam s njime i potvrdio mi je svoju spremnost za nastup –dodao je Capello.