|

"Capello ne pregovara s Interom"

"Capello ne pregovara s Interom"
0
T
Totalsport
14.12.2010. u 09:38
0
komentara
0

dijeljenja
"Capello ne pregovara s Interom" Fabio Capello (Foto: AFP)
Pomoćni trener engleske nogometne reprezentacije Italo Galbaiti demantovao je da selektor "tri lava" Fabio Capello pregovara s evropskim prvakom Interom.
Galbaiti je sve češće priče kako predsjednik Intera Massimo Moratti želi na klupu dovesti upravo Capella nazvao običnim novinarskim izmišljotinama.

"Znam da je Capello u ponedjeljak bio u Manchesteru na utakmici Uniteda i Arsenala, a ne u Italiji na pregovorima. Takvu su vijesti izmislili novinari", izjavio je Galbaiti.

"Fabio nije imao nikakvih kontakata s Morattijem. To su samo glasine kojima ne pridajem nimalo pažnje. Naš je cilj raditi zajednički na plasmanu Engleske na Evropsko prvenstvo, koncentrirani smo isključivo na to", zaključio je Galbaiti.

Inter je, s utakmicom manje, trenutno tek na sedmom mjestu u talijanskom prvenstvu i kritike na račun trenera Rafaela Beniteza sve su intenzivnije. Tako su se u medijima na Apeninskom poluotoku pojavile i špekulacije da Moratti već pregovara s nekolicinom trenera, ali zasad nema potvrde da se takvo nešto uistinu i događa.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.