Wayne Rooney
0

Capello je Engleskoj donio pobjednički mentalitet

Totalsport
Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney oduševljen je engleskim nogometnim selektorom Fabijom Capellom, za kojeg kaže da je od engleske reprezentacije “napravio pobjednike”.
  • Vjerujemo da možemo pobijediti u svakoj utakmici i puno tog samopouzdanja prenio nam je menadžer. Capello je briljantan. Postigao je praktički sve što se može u nogometu, zna točno što želi od nas i to izvlači na najbolji način – rekao je Rooney za britanski magazin Nuts.

  • S igračima koje imamo, a koji igraju u Premier ligi, imamo snage boriti se za trofeje. Znam da naš izbornik to shvaća i zna način kako to i postići. Za njega je pobjeđivanje najvažnija stvar – dodao je Unitedov napadač, koji je u subotnjoj prijateljskoj utakmici protiv Slovačke u visokoj pobjedi 4-0 bio dvostruki strijelac. Bio je to Rooneyjev 49. nastup za “Gordi Albion” i 21. postignuti gol.

Sljedeći izazov za Engleze je Ukrajina u srijedu na Wembleyju u kvalifikacijama za SP u Južnoj Africi.

  • Svaki put kada izađem na teren u engleskom dresu prođu mi trnci kroz kralježnicu. Atmosfera u momčadi je sjajna, svi se šale i smiju. Protiv Ukrajine odlučni smo pružiti još jednu kvalitetnu predstavu i pobijediti.