Miss Bumbum
85

Canela: Ronaldo me zvao svojoj kući, ali ponio se kao gad pa sam ga odbila

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Osvajačica prošlogodišnje titule Miss Bumbum u rodnom Brazilu, Erika Canela (20) tvrdi da joj je Cristiano Ronaldo, iako zauzet, slao seksi poruke.

"Prvo smo se samo dopisivali, ali nije mu dugo trebalo da me pozove svojoj kući. Bilo mu je žao što je noć prije zaspao usred našeg razgovora na WhatsAppu pa mi je htio pokazati svoju vilu da se iskupi", rekla je portugalskim medijima Erica.

Vlasnica službeno najljepše stražnjice navodno im je i pokazala poruke, a također tvrdi da je portugalski nogometaš po nju u hotel poslao i luksuzni automobil.

Esses dias fiz um vídeo na casa de um amigo, e confundiram com um motel. De imediato mostrei a casa toda e as casas ao lado! Fiquei indignada na hora! Mais e daí se eu estivesse em um motel e quisesse fazer vídeo e fotos? Isso me deixa menos mulher? Será que sou a única a ir a um motel? Porque tanta hipocrisia? Eu como mulher e dona do meu corpo e das minhas atitudes, não deixarei que "nossa vc vai com essa roupa",ou "está mostrando demais", "comigo não vai assim", "ta muito curto esse vestido" e entre outras! Hoje como o dia internacional das mulheres, quero desejar a todas uma feliz liberdade! Feliz seja vc mesma! E se eu fosse gordinha, postaria essa foto do mesmo jeito! Bronze mara @salao_jairo

A post shared by Miss bumbum Brasil 2016 (@erikacanella) on

Ipak, spoj je propao jer se, kaže Canela, Cristiano prema njoj ponio kao pravi gad.

"Kasnila sam i to ga je prilično razljutilo. Bahatio se i govorio mi da nema previše vremena jer je vrlo zaposlen pa sam se odlučila vratiti u hotel. Pa nisam mu ja djevojka za 15 minuta. To sam mu i rekla u lice. Stvarno sam htjela otići na spoj s njim, ali kad sam vidjela da me doživljava isključivo kao seksualni objekt, odustala sam", objasnila je Miss Bumbum.

Portugalac još nije komentarisao Erikine tvrdnje, ali ispostavi li se da su tačne, jedan od najboljih svjetskih nogometaša mogao bi imati ozbiljnih problema s djevojkom Španjolkom Georginom Rodriguez.