|

Bugarski navijači pjevali "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe" i druge uvrede

Bugarski navijači pjevali "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe" i druge uvrede
0
S
SRNA
18.11.2010. u 17:48
45
komentara
0

dijeljenja
Bugarski navijači pjevali  "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe" i druge uvrede
Pokliči "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe" i druge uvrede mogli su se čuti na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, na prijateljskom meču Srbije i Bugarske.
Iako su se, poslije nereda u Đenovi, svi plašili eventualnog dolaska srpskih navijača na prijateljski meč sa Bugarskom u Sofiji, ovaj put sramno ponašanje pokazala je domaća publika, prenosi RTS.

Stadion "Vasil Levski" u Sofiji, na meču Bugarske i Srbije, bio je skoro prazan, ali oko 1 500 domaćih gledalaca potrudilo se da se "orlovi" ne osjećaju prijatno na gostovanju kod istočnih susjeda.

Sve je počelo intoniranjem srpske himne, koja je žestoko izviždana, a dio domaće publike uzvikivao je uvrede kakve su se često čule na duelima srpskih i hrvatskih klubova.

Sa tribina stadiona više puta se zaorilo "Ubij Srbina", "Srbe na vrbe", "Bugarska do Hrvatske" i slično. Na tribinama je osvanuo i transparent na kojem je pisalo "Devedesetprvu godinu niko nikad nije zaboravio".

Na drugoj strani, mala grupa srpskih navijača ponovo je prozivala predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, tražeći njegovu ostavku.
Prijavi grešku


Komentari (45)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...