Raznježio fanove
56

Brozović odigrao 90 minuta u derbiju pa izveo sinove i s njima igrao nogomet kada su svi otišli

D. P.
Brozović na terenu sa sinovima (Foto: Screenshot)
Brozović na terenu sa sinovima (Foto: Screenshot)
Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović oduševio je navijače nastupom za Al Nassr protiv Al Ahlija, ali i gestom nakon utakmice kada je na teren izveo svoje sinove.
Brozović je sinoć sa svojim Al Nassrom rezultatom 4:3 slavio u velikom derbiju protiv Al Ahlija. Hrvat je odigrao svih 90 minuta i bio jedan od najboljih na terenu, a svojom prepoznatljivom trkom komandovao je veznim redom svog tima.

Golove za njegov Al Nassr postigli su po dva puta Anderson Talisca i Cristiano Ronaldo. Inače, utakmica je obilovala zvijezdama pa su tako na jednoj strani bili Ronaldo, Mane, Ostavio, Talisca, Brozović..., a na drugoj Firmino, Mahrez, Veiga, Saint-Maximin, Kessie...

Poslije meča, kada su se svi zaputili kući, a malobrojni navijači tek ostali na tribinama, Brozović je izveo svoje sinove na teren i s njima zaigrao nogomet na praznom stadionu.

Tek poneki navijač ostao je na tribinama i snimio Brozovića u trenucima opuštenog igranja nogometa sa svojim sinovima. Video je oduševio malobrojne prisutne navijače, ali i brojne fanove na društvenim mrežama.