Kod nas sve može
0

Brojne greške na web stranici N/FSBiH

Piše: Edin Isanović
Na oficijelnoj stranici N/FSBiH www.nfsbih.ba u rubrici takmičenja (klubovi Premijer lige) uočljive su brojne greške. Recimo, navedeno je da je još uvijek trener Čelika Marin Bloudek, koji je odstupio sa klupe Zeničana na kraju prošle sezone. Njega je naslijedio Ivo Ištuk koji je nedavno smijenjen. Aktuelni trener je Omer Kopić.

Praktično svi treneri koji su vodili klubove u prošloj sezoni, a trenutno nisu na tim funkcijama, još uvijek se vode kao zvanični predstavnici. Kada bi se pouzdali u njihove podatke povjerovali bismo da je strateg tima sa Grbavice Demir Hotić, Širokog Brijega - Ivan Katalinić, Slobode - Sakib Malkočević, Laktaša- Lazo Jovanović, Borca - Vlado Jagodić... što naravno nije tačno.

Ispravni podaci u rubrici 'šef stručnog štaba' su kod klubova koji nisu mijenjali trenera. To se odnosi na Sarajevo (Mehmed Janjoš), Zrinjski (Dragan Jović), Slavija (Zoran Erbez), Travnik (Nedžad Selimović), Velež (Abdulah Ibraković)...

Za nadati se da će osobe koje su zadužene za ovaj dio posla u što skorije vrijeme unijeti tačne podatke. Ono što se moglo primijetiti jeste da se svježe informacije ubacuju samo na naslovnicu.

www.nfsbih.ba