Mourinho
0

"Brine me što smo neefikasni"

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AP)
Jose Mourinho (Foto: AP)
Karizmatični trener Real Madrida Jose Mourinho izrazio je zabrinutost zbog neučinkovitosti svoje ekipe nakon blijedog remija na gostovanju kod Levantea (0-0) u susretu 5. kola španskog nogometnog prvenstva.

"Stvorili smo puno prilika, neke od njih bile su zaista dobre, pa me očito brine činjenica da nismo dali gol. Igramo čvrstu odbranu i primili smo samo jedan gol u šest službenih utakmica, pet u Primeri i jednoj u Ligi prvaka. Naša taktika nije problem, ali neifikasnost jest. Svi znaju kako vrsne strijelce imamo, ali oni trenutno ne daju golove. To je moja jedina briga", rekao je Portugalac, koji je potom komentirao i destruktivnu igru Levantea, koji u 90 minuta nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

"Samo jedna ekipa u ovoj utakmici je igrala nogomet. To nije kritika jer svaka ekipa koristi oružje koje ima. Ali mi smo propustili postići gol, a onaj ko to ne učini ne može pobijediti. Naravno da ne možemo biti zadovoljni s bodom jer moramo pobijediti u svakoj utakmici. Da smo remizirali sa Real Sociedadom (pobjeda Reala 2-1 u 3. kolu) rekao bih da je rezultat pravedan, ali dvije utakmice koje smo remizirali (s Levanteom i Mallorcom) bile su dvije u kojima smo bili najdominantniji i u kojima smo imali potpunu kontrolu. Stvaranje prilika nije dovoljno, moramo početi davati golove", zaključio je Mourinho, čiji je sastav remijem prepustio čelno mjesto na tabeli Valenciji.