Ljubavna drama
45

Brazilski nogometaš Hulk se oženio zgodnom nećakinjom svoje bivše supruge

DP
Od razvoda čekao samo tri mjeseca.

Bivši nogometaš Porta, Zenita i brazilske reprezentacije sada igra u Kini za SIPG iz Šangaja, gdje mjesecima prolazi kroz ljubavnu dramu.

Britanski Mirror piše da je Hulk oženio zgodnu nećakinju svoje bivše supruge. Navodno je riječ o "iznenadnom braku", nakon što je nogometaš u decembru potvrdio vezu sa zgodnom plavušom Camilom.

Brazilac je u junu prošle godine završio brak sa suprugom Iran Angelo koji je trajao 12 godina. Mediji su o ljubavnom životu Hulka počeli pisati nakon što je objavio fotografiju s Camilom. U opisu je pisalo "oženjen". Objavili su i nekoliko fotografija na kojima se vidi vjenčano prstenje.

Argentinski list Infobae piše da je brak došao naglo zato što je Camili potrebna viza kako bi ostala u Kini. Hulk je, prema pisanju medija, objavio familiji da je u vezi od prošlog decembra. Nogometaš iz braka s bivšom suprugom ima troje djece.

Hulkov menadžer je prethodno informirao javnost o privatnom životu klijenta.

"Nazvao je roditelje i brata Camile, a potom im saopćio istinu. Iznio je informacije u javnost jer nije želio skrivati istinu. Potpuno je otvoren jer pokušava da izbjeći laži i zlonamjerne komentare", piše u saopćenju.

Hulk je tokom karijere zabilježio 47 utakmica za reprezentaciju. Predstavljao je Brazil na Olimpijskim igrama 2012. i Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Usprkos izvještajima medija i objavama na Instagramu, nogometaš još uvijek nije službeno potvrdio ili demantirao vijest o vjenčanju.