Video
0

Brazilska Serija A: Hat trick Ronalda

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Nekad najbolji svjetski nogometaš, Brazilac Ronaldo (32) bio je glavni junak posljednje utakmice devetog kola brazilske Serije A.

Corinthians je na domaćem stadionu savladao Fluminense 4-2, a Ronaldo je zabio hat-trick, te tako došao do brojke od 14 pogodaka u 22 utakmice nakon povratka nogometu u martu, poslije jednogodišnjeg izbivanja s travnjaka radi teške operacije lijevog koljena.

  • Sva tri pogotka moja su djeca i nemam omiljenog - komentirao je razdragano Ronaldo nakon utakmice, iako je posebno lijep bio drugi na utakmici za vodstvo 3-0.

Douglas je ukrao loptu na vlastitoj polovici travnjaka i nakon duplog pasa s Ronaldom izbacio ga u trku pred protivnički kazneni prostor. Ronaldo se sjurio u kazneni prostor, driblingom i lažnjakom izbacio dvojicu protivničkih igrača i potom zabio desnom nogom s 10-ak metara u lijevi donji ugao. Gol koji je podsjetio na "El Fenomenove" najbolje dane.

Pobjeda je Corinthiansu bila četvrta ove sezone u prvenstvu i njome je skočio na petu poziciju na ljestvici s 14 bodova, šest manje od vodećeg Internacionala.

Brazilska Serija A, 9. kolo:

Corinthians - Fluminense 4-2 (Ronaldo 24, 36, 85, Dentinho 29 / Conca 72, Diego Silva 77-ag)

Redoslijed: 1. Internacional 20, 2. Atletico Mineiro 18, 3. Vitoria 16, 4. Palmeiras 16, 5. Corinthians 14...