Nogomet
0

Brandao se vraća u Marseille

Totalsport
Brazilski 31-godišnji Evaeverson Lemos da Silva, poznatiji kao Brandao, završio je svoj mandat na posudbi u Gremiju i vraća se u svoj klub Marseille, objavio je brazilski klub.

Brazilski napadač stigao je u Marseille u januaru 2009. godine iz Šahtara, u kojem je igrao sedam godina. Ove sezone igrao je na posudbi prvo u Cruzeiru, a nakon toga i u Gremiju.

Gremio je priopćio kako se Brandao vraća u Marseille na zahtjev trenera Didiera Deschampsa. Mogao bi Brandao zaigrati za Marseille već sljedeće nedjelje, kada će njegova ekipa ugostiti Lille.

Podsjećamo, Brandao je bio optužen za silovanje u martu ove godine. Anonimna 24-godišnja djevojka ga tereti da ju je seksualno iskoristio na jednom odmorištu uz autocestu. Navodni napad se dogodio u trenutku dok ju je Brandao vozio kući nakon zajedničke zabave u jednome noćnom klubu u Aix-en-Provenceu.

Brandaovi odvjetnici tvrdili su da se njihov klijent osjeća nevinim, te da je navodna žrtva silovanja "ne samo pristala već i željela seks s njime".

Brandao je po hapšenju pušten na slobodu nakon uplaćene jamčevine, ali mu je zabranjeno da napušta francuski teritorij. Ipak, kasnije mu je dopušten odlazak na posudbu u Cruzeiro, pa Gremio, nakon što se obvezao da će se staviti na raspolaganje francuskom pravosudnom sustavu kada započne proces.