Nogomet
1

Borussia nudi Schweinsteigeru poduke iz pjevanja

Totalsport
Iz Borussije Dortmund prihvatili su javno izvinjenje veznog nogometaša Bayerna Bastiana Schweinsteigera, štaviše ponudili su mu i poduku iz pjevanja.

Na internetu je osvanula videosnimka Schweinsteigera koji drsko u jednom baru pjeva pogrdnu pjesmu o Borussiji Dortmund nazivajući njihove članove "kurvinim sinovima". Nakon toga se Schweinsteiger javno izvinio putem Facebooka s odmora u Hrvatskoj, a sada su reagovali iz iz Borussije Dortmund. Oglasili su se žuto-crni također putem Facebooka.

"Dragi Bastiane Schweinsteigeru,

apsolutno nije problem kada popiješ par piva, ispustiš malo pare i pjevaš bez razmišljanja nakon osvajanja Svjetskog prvenstva. Uvijek smo te smatrali poštenim čovjekom. Nikad ne bismo stvarali probleme zbog tvog pjevanja i apsolutno prihvatamo tvoje videoizvinjenje.

Želimo ti ugodan odmor u Hrvatskoj.

P.S. Moguće je popraviti tvoje pjevanje. Ako trebaš kakve dodatne pjevačke lekcije obavijest nas. Sretni smo ako ti možemo pomoći", stoji u poruci Borussije Dortmund.

Prva utakmica Bayerna i Borussije Dortmund u sljedećoj sezoni je na rasporedu 13. kolovoza u njemačkom Superkupu. Prije godinu dana u istom je natjecanju Borussia pobijedila Bayern 4-2.