"Grmilo" sa tribina
28

Borjanova supruga snimila šta su mu navijači skandirali na utakmici protiv Zrinjskog pa emotivno reagovala

H. H.
Foto: Montaža / Klix.ba
Foto: Montaža / Klix.ba
Nogometaši Zrinjskog remizirali su na gostovanju protiv Slovana rezultatom 2:2 u revanš susretu 2. pretkola Lige prvaka i nakon poraza u Mostaru rezultatom 1:0 eliminisani su iz najelitnijeg klupskog nogometnog takmičenja. Jedan od junaka domaćih bio je golman Milan Borjan, koji uživa veliku popularnost kod domaćih navijača nakon dolaska iz Zvezde.

Kanadski golman, srbijanskog porijekla, izvanredno je branio i u 1. pretkolu Lige prvaka protiv Hesperangea iz Lusksemburga, te je brzo pobrao simpatije pristalica Slovana koje su mu sinoć skandirale pri svakom kontaktu s loptom.

Sve je to ovjekovečila i njegova supruga Snežana, koja je snimila trenutak kada je na tribinama "grmilo" ime njenog supruga, zbog čega je emotivno reagovala i ostavila posebnu poruku.

"Rode se tako neki ljudi koji su obožavani svuda, svaki dodir sa loptom skandiranje imena Milan Borjan…", napisala je supruga golmana Slovana.

Borjana je iz Crvene zvezde ovog ljeta precrtao novi trener šampiona Srbije, Izraelac Barak Bahar, koji je smatrao kako mu Borjan jednostavno nije potreban.