|

Bordo prijatelji poslali emotivnu poruku Husrefu Musemiću

Bordo prijatelji poslali emotivnu poruku Husrefu Musemiću
218
E. B.
3.12.2019. u 22:20
43
komentara
218

dijeljenja
Bordo prijatelji poslali emotivnu poruku Husrefu Musemiću Husref Musemić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Udruženje navijača FK Sarajevo pod nazivom Bordo prijatelji 1946 oglasilo se povodom odlaska Husrefa Musemića sa klupe FK Sarajevo.
Bordo prijatelji su na svojoj zvaničnoj stranici napisali veoma emotivnu poruku sada već bivšem treneru kluba iz Titove 38b.

"Cijeli dan pokušavamo napisati nekoliko rečenica u kojima ćemo na prikladan način iskazati zahvalnost za sve što si uradio za naš klub, a da to ne bude patetično niti previše službeno.

Sve ove godine zajedno dijelimo strast i ljubav za Bordobijele. Hvala ti za sve trenutke radosti koje si nam podario tokom nekoliko mandata koje si proveo na klupi našeg voljenog kluba. Nebrojeno puta se sjetimo utakmica koje su obilježile klupsku historiju, a i naše živote neraskidivo vezane za bordo boju. U tim utakmicama si postigao neke od historijskih pobjeda koje će pamtiti generacije.

Za nas ćeš zauvijek biti nezaobilazni dio FK Sarajevo jer si ti trener sa najviše pobjeda u zvaničnim utakmicama, trener koji je osvojio najviše trofeja, uključujući duplu krunu prethodne sezone, trener koji je jedan od simbola kluba od njegovog osnivanja do danas, a uz to sve i dokazani zaljubljenik bordo boje.

Život često nije pravedan i mnogo puta nas stavlja pred različita iskušenja sa kojima se moramo boriti. Želimo ti da se nastaviš boriti na svoj način beskompromisno i bez kolebanja. Za nas članove udruženja Bordo Prijatelji 1946 ćeš uvijek ostati dio nas i naših života bez obzira gdje bio i šta radio.

Zbog svega što si uradio za naš klub želimo ti prije svega puno zdravlja i mnogo sportskih uspjeha u budućoj karijeri. Ovo nije kraj! Ovo je početak nekog novog puta koji može ponovo dovesti do radosti duple krune i ko zna čega još…

Sretno, šefe! I tebi i FK Sarajevu!", stoji u saopćenju Bordo prijatelja.
Prijavi grešku


Komentari (43)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...