Ćiro o 'novim ponudama'
0

"Bolje Vojvodina nego Šangaj!"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvatski mediji objavili su vijest da je Ćiro dobio pola miliona eura tešku ponudu od predsjednika kluba iz Novog Sada, Ratka Buoturovića, međutim sudeći prema pisanju srbijanskih medija bivši selektor reprezentacije BiH za tu ponudu nikada nije ni čuo, no da ponude ima 'pješke bi otišao' na trenersku klupu Vojvodine.

"Prvi put čujem za takvo nešto. Uostalom Vojvodina ima trenera“, kazao je Ćiro, piše Press.

Butorović bi rado vidio na trenerskoj klupi svog kluba koji iako je u odličnoj finansijskoj situaciji pokazuje lošu igru i već se u finišu prvog dijela sezone oprostio od borbe za titulu, no takvo nešto barem za sada nije moguće.

"Sine moj, što da ti kažem. Mene niko od čelnika Vojvodine nije zvao, niti kontaktirao. Nešto su mi pričali prijatelji i pojedini menadžeri, a vidite kako se sve sazna i onda od svega ispadne jedna velika piz*arija. Neću da pričaju kako je Ćiro samoreklamer, pogotovo jer Vojvodina u ovom trenutku ima trenera. To je veliki klub i pravo da vam kažem, ne bih imao ništa protiv da radim u Vojvodini. Pa bolje bi mi bilo u Novom Sadu nego u Šangaju", kazao je Ćiro za Press.

No, Butorović je na kraju priznao da smjena aktuelnog trenera Vojvodine nije moguća, ali mu je drago da je Ćiro izrazio spremnost da dođe u njegov klub.

"Dobili smo kompliment od velikog trenera i čovjeka. Međutim, mi u ovom trenutku imamo trenera. Ne znam stvarno šta će se dešavati u budućnosti i zato ne želim da vas lažem pričom da Ćiro dolazi ili ne dolazi. Odlično je to što je on rekao da bi pješke došao u Novi Sad“, kazao je Butorović čiji klub zaostaje 16 bodova za Crvenom zvezdom.

Ćiro je prokomentarisao i navode o tome da bi u Srbiji možda smetao nekome zbog toga što je Hrvat.

"Zar stvarno mislite da bih kao Hrvat nekome smetao u Novom Sadu? Pod hitno moramo da se riješimo takvih zabluda i primitivizma. Naravno, oni koji žele da mi napakoste u Hrvatskoj, znat će iskonstruirati priču. Prvi sam se razveselio kada je Ljupko Petrović preuzeo Croatiju Sesvete. Mene je i bez Vojvodine strah ujutro otvoriti novine. Novinarima sam dao dušu, ali vidite što mi uradiše s ovim Misimovićem. Napraviše mi pi*dariju. Baš me je umorila epizoda u Bosni i Hercegovini", kazao je Ćiro novinaru srbijanskog Pressa.