Jamie Carragher
0

"Bolje je za sve što je Torres otišao"

Totalsport
Fernando Torres (Foto: AFP)
Fernando Torres (Foto: AFP)
Jamie Carragher, 33-godišnji nogometaš Liverpoola živuća je legenda tog kluba, pa tako i njegove riječi odzvanjaju mnogo jače nego li nekog drugog nogometaša s Anfielda.

Za Talk Sport je tako govorio igrač koji je od 1996. godine, od početka svoje karijere, u Liverpoolu, a tema razgovora je bio odlazak odličnog napadača Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea.

"Mislim da je to vrlo dobar scenarij za Liverpool. I za nas, ali i za Torresa", krenuo je s pričom Carragher, koji je zaključio reprezentativnu karijeru s 38 nastupa za Englesku.

"Dosta se dugo priča o Torresovom odlasku. Od ljeta smo, nekako, svi bili sigurni u takav kraj priče i samo se čekala potvrda. To je stvaralo nemir u svlačionici, kod Torresa pogotovo. I moram priznati, Torres u takvoj situaciji nije davao 100 posto sebe na terenu."

Zbog toga Carragher zaključuje:

"Možemo filozofirati ko je bolji Torres ili Suarez ili, pak, Torres ili Carroll. No, zato ja znam da je Suarez u 100-postotnom izdanju bolji nego Torres u 50-postotnom. Mi upravo to imamo. Imamo gladne igrače Suareza i Carrolla i s njima ćemo napredovati. I stoga moramo biti zadovoljni."