Nogomet
2

Bojan Letić za Klix.ba: Priznanja koja sam dobio su dobar vjetar u leđa

Piše: A. D.
Bojan Letić
Bojan Letić
Mladi reprezentativac BiH Bojan Letić dobim igrama u timu Veleža skrenuo je pažnju jednog od najvećih slovačkih klubova Žiline, sa kojom je minulog ljeta potpisao svoj prvi ugovor van granica BiH.

Za kratko vrijeme Bojan je stekao status prvotimca, te postao jedan od najboljih bočnih igrača u slovačkom prvenstvu. U nedavnom izboru stručnjaka, igrača i medija izabran je za najboljeg defanzivca lige, dok je zvanično najbolji asistent Super lige do sada.

“Priznanja koja sam dobio dala su mi dodatni vjetar u leđa. Prezadovoljan sam dosadašnjim igrama i postignutim rezultatima, uz nadu da ću na proljeće biti još bolji”, izjavio je Bojan Letić za Klix.ba.

Žilina u proljetnom dijelu sezone ima visoke ambicije. Jesenji prvak Slovačke na liderskoj poziciji želi završiti i proljetni dio sezone.

“Kvalitetom smo broj jedan u Slovačkoj. Atmosfera unutar kluba je odlična, tako da ne vidim razlog zašto ne zadržati lidersku poziciju koju smo igrama jesenas u potpunosti zaslužili. Moje ambicije osim naslova prvaka su ostati u najboljem timu i nastaviti pružati dobre partije u dresu Žiline”, dodao je Letić.