Za ljubitelje klađenja
9

Bogata ponuda za vikend, spektakl u FA Cupu u prvom planu

E. B.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Prvenstva i kupovi širom Evrope se primiču kraju, što je prilika za svakog igrača kladionice da profitira na završnici sezone.

U subotu će Milan u 21:45 sati dočekati Bolognu u susretu u kojem mora slaviti ukoliko želi zadržati šanse za plasman u Evropsku ligu.

Rossoneri vode bitku sa Napolijem i Romom za dva mjesta koja vode u Evropu naredne sezone i svaki kiks bi ih mogao skupo koštati.

Bologna je u lošoj seriji gdje tri meča ne zna za trijumf, što bi trebao Milan iskoristiti i nastaviti uspješan niz.

Kvota na pobjedu Milana je 1,55, a ukoliko ste dovoljno hrabri i vjerujete da ekipa Siniše Mihajlovića može do boda, to se nagrađuje kvotom 4,20. Ukoliko pak mislite da će Milan izgubiti prvi put u post-korona nogometu, možete odigrati na pobjedu Bologne za kvotu 6,00.

U nedjelju s početkom u 18:55 sati zagrebačka Lokomotiva će dočekati Goricu. Lokosi se bore za izlazak u Ligu prvaka, a nakon kiksa u prošlom kolu jasno je da će morati slaviti u svim preostalim utakmicama kako bi se pridružili "starijem bratu" Dinamu u evropskoj eliti.

Kvota na pobjedu Lokomotive je primamljiva 1,50, a ukoliko vjerujete da će Lokosi natrpati mrežu gostiju i to možete dobro naplatiti. Kvota da će Lokomotiva postići tri ili više pogodaka kao što je to učinila u njihovom prošlom duelu (3:1) je čak 2,45.

Ukoliko pak smatrate da se može desiti iznenađenje, to možete unovčiti kladeći se na neriješen ishod 4,00 ili čak pobjedu Gorice 6,00.

Osim prvenstava i kup takmičenja širom evrope se privode kraju, a posebno će biti zanimljivo u najstarijem takmičenju na svijetu - engleskom FA Cupu.

U nedjelju u 19:00 sati na kultnom londonskom Wembleyu se sastaju Manchester United i Chelsea.

Obje ekipe su u sjajnoj formi nakon nastavka takmičenja i zaista je teško prognozirati koja će se ekipa plasirati u finale i boriti za trofej, a tako su i kvote postavljene.

Ako je suditi prema kladionicama, blagi favorit je United i kvota na njegovu pobjedu je 2,45. Pobjeda Chelseaja se nagrađuje kvotom 2,95, dok će oni koji smatraju da nakon 90 minuta neće biti pobjednika svoje znanje moći naplatiti kvotom 3,25.

Kvota koja na prvi pogled zvuči najprimamljivije s obzirom na ofanzivan nogomet obje ekipe je ona da će oba tima postići po barem jedan pogodak, a ona iznosi 1,82.

Ponudu kvota za mečeve možete pogledati na sajtu KLADIONICE MOZZART, gdje možete i sastaviti onlajn tiket na svoje favorite.