Stephanie Moore Beckhamu
0

"Bobby bi se ponosio"

Totalsport
Supruga slavnog engleskog nogometaša Bobbyja Moorea čestitala je Davidu Beckhamu na velikoj nogometnoj karijeri i izjednačavanju rekordnog broja nastupa za reprezentaciju.

Upravo je preminuli kapetan Engleza, sastava koji je 1966. godine osvojio Svjetsko prvenstvo, držao rekord među igračima (ne i golmanima) po broju nastupa za “Gordi Albion”. Moore ih je sakupio 108, a Beckhamu je kvalifikacijska utakmica protiv Slovaka (pobjeda 4-0) za Svjetsko prvenstvo koje će se 2010. održati u Južnoafričkoj Republici poslužila da ga prestigne.

I prije toga mu je od srca čestitala supruga preminuloga nogometaša, Stephanie, poslavši mu pismo u kojem navodi da bi i Moore bio ponosan na Beckhama, koji je srušio 33 godine stari rekord.

  • Dobio sam pismo od Stephanie Moore nakon 108 nastupa za reprezentaciju. U njemu je bila čestitka u kojoj piše i da bi Bobby bio ponosan na mene. Mnogo mi to znači, kao i 109. nastup na Wembleyju - kazao je Beckham i otkrio još nešto.

Nakon 109. nastupa uručen mu je dres s brojem koji odgovara njegovim igrama za englesku nogometnu reprezentaciju, te je Milanov veznjak zamoljen da se slika s njime. Beckham je takvu ideju odbio.

  • To sam napravio za stoti nastup i iako mi to mnogo znači nisam tome želio pridavati veliku pažnju. Istina je da sam ponosan na to, ali uspjeh momčadi mnogo je važniji - zaključio je Beckham.