Ponosan na Luku
49

Blažević emotivno o Modriću: Plakao sam, od neimaštine je napravio nešto veliko

Klix.ba
Miroslav Blažević (Foto: EPA-EFE)
Miroslav Blažević (Foto: EPA-EFE)
Legendarni Miroslav Ćiro Blažević oduševljen je činjenicom da je Luka Modrić po izboru FIFA-e dobio priznanje za najboljeg igrača svijeta.

Bivši selektor reprezentacije BiH smatra da Modrić može biti uzor budućim generacijama Hrvata i da je iz neimaštine napravio veliki uspjeh.

"Ovo je nešto veličanstveno, Luka može biti uzor novim generacijama Hrvata. Pokazao je kako od jedne neimaštine i svega napraviti nešto veliko, najveće. On je na vrhu, najbolji je igrač svijeta i to je ono zbog čega mu se moramo nakloniti. Kada sam vidio da priča o Bobanu i da Zvonimir plače, i ja sam zaplakao. Preplavile su me emocije", kazao je legendarni Ćiro, a na pitanje da li je Modrić najveći hrvatski igrač svih vremena, zagonetno je odgovorio:

"Luka je napravio puno i može se pričati o tome da li je najveći svih vremena", dodao je Ćiro u razgovoru za 24sata.hr.

Modriću je FIFA-in izbor za najboljeg igrača svijeta samo jedna u nizu nagrada koje je dobio ove sezone, a podsjećamo, on je proglašen za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, a dobio je nagradu i za najboljeg igrača UEFA-inih takmičenja u sezoni 2017/18.

Ljetos se Modrić povezivao s prelaskom u Inter, ali predsjednik Real Madrida Florentino Perez odbio je sve ponude za Hrvata koji je još uvijek član Kraljevskog kluba.