|

VIDEO
/
"Blatter i Platini mogu zadovoljno slati SMS-ove jedan drugom"

"Blatter i Platini mogu zadovoljno slati SMS-ove jedan drugom"
0
T
Totalsport
19.11.2009. u 15:50
33
komentara
0

dijeljenja
"Blatter i Platini mogu zadovoljno slati SMS-ove jedan drugom" Foto: AP
Irske frustracije nakon nezasluženog ispadanja iz kruga sudionika Svjetskoga nogometnog prvenstva mogu se mjeriti u tonama, baš kao i cinizam koji iz toga proizlazi.
Strijelac jedinoga irskog pogotka u remiju (1-1) na Stade de Franceu, kapiten Robbie Keane, bio je posebno oštar i nakon što je prespavao utakmicu koja je na SP odvela Francusku, nakon što je Thierry Henry rukom uštopao loptu kojom je potom asistirao Gallasu za izjednačujući pogodak u produžetku.

"Siguran sam da u FIFA-i i UEFA-i plješću ovakvom raspletu situacije. Mogu zamisliti Blattera (predsjednik FIFA-e, op. a.) i Platinija (predsjednik UEFA-e, op. a.) kako zadovoljni šalju SMS-poruke jedan drugom, oduševljeni ishodom naše utakmice s Francuzima", rekao je Keane.

"Sve je bilo jasno već na žrijebanju. To nije jako teško dogovoriti, zar ne? Čim su dvije velike reprezentacije, Njemačka i Francuska, bile ugrožene uoči posljednjih kola, bilo je jasno da će se ići na sistem nositelji-nenositelji."

"Čim se dvije moćne nogometne nacije spoje u jedinstvenom interesu, nema šanse da ijedan žrijeb u milion godina prođe pošteno."

Prijavi grešku


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...