Traže kvalitetna pojačanja
0

Blackburn demantirao interes za Ronaldinha

Totalsport
Ubrzo nakon što je engleske medije preplavila vijest o interesu Blackburna za dovođenjem Brazilca Ronaldinha iz Milana, uslijedio je brzi demantij iz redova engleskog Premierligaša.

"Nije istina da želimo Ronaldinha. Ne postoji interes uopće i to su samo glasine. Istina je da dogovaramo dovođenje pojačanja, a nadamo se da ćemo jasnije o njima progovoriti za nekih sedam dana", komentirao je direktor Blackburna Venkatesh Rao za Lancashire Telegraph.

"Novac nije uopće kriterij po kojem se ravnamo i o njemu ne razmišljamo. Želimo dovesti prave igrače za Blackburn Roverse i imamo dovoljno novca za to učiniti. To nam nije problem. Želimo dovesti kvalitetu u Blackburn", dodao je Rao, očito aludiravši da 30-godišnjeg Ronaldinha ne smatra adekvatnim pojačanjem.

Prethodno je Ronaldinhov agent Roberto De Assis u izjavi koju je prenio Daily Mirror potvrdio Blackburnov interes za svog brata i klijenta, ali u svjetlu novih informacija, to je očito bilo da mu podigne cijenu na tržištu. Podsjećamo, Milan za prijevremeni raskid Ronaldinhovog ugovora (koji vrijedi do kraja sezone) traži osam miliona eura.