Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod penala za Sarajevo postoji kontakt, a i prije toga Jakovljevic je rukom primio loptu, to se jasno vidi na snimku. Korner da je 10 puta pogrešno dosudio je minimalna greška. To što se golman obrukao je priča za sebe, onakav go je sramota primit, smiješno je i pričati o tom korneru i da je pogrešno dosuđen. ALI ONAJ PENAL ZA ZRINJSKI... Pa ono se nigdje ne dešava, samo kod nas je normalno da se desi više puta i u korist iste ekipe.
@123a456s789 neka te ustašice, miran! Dosta više tvog brukanja. Sarajevo je novi prvak BiH i to je i tebi više jasno, što se prije pomiriš sa tim, biće ti lakše. Bez veznog reda vas pometemo na "vašem" terenu. JEDINI način da Sarajevo ne osvoji je taj da vam u svakoj utakmici dosude par ovakvih penala ko protiv Sarajeva, a ne bih rekao da je to nemoguće, poznati ste vi po tome.
@RazumaGlas 0 8 BAHAHAHAHAHA
Pa poslali dbila da opravda i umanji kradju FK Sarajeva. Ovo je najsmjesniji clanak na Klixu ikad, a vidi se i koja je svrha i komentara ovog "strucnjaka" i objave na Klixu. Sada je svima jasno da Sarajevo ide samo protiv svih.
Realno, treba čestitati Irfanu Peljti, našem najboljem sudiji. Svaka mu čast, sudio momak utakmicu Evropa lige. Izdigao se iznad svih ovih sranjja i cirkusa koji se dešavaju sa raznim sudijama u ovoj državi. Sramota je da se jedan ovakav lešinar kao što je Bjelica uopšte naziva kolegom osobe kakva je Irfan. Ovo kažem bez i najmanjeg sarkazma i bilo čega. Svaka mu čast.
@RazumaGlas Jarane ja sam mislio da je Jakupovic nesto najgore u bh. fudbalu sve dok nisam obratio paznju na ovog kopljara.
Sada se treba izvaditi, tako što će ispasti da je Bjelica pomogao Sarajevu, a da Zrinjski može nastaviti namještati utakmice. Bio je penal za Sarajevo, Ahmetović je sapleten sa leđa dok je bio u gol šansi - klasični penal. a bio je i "zadnji igrač" znaći trebao je dati crveni a ne žuti karton. Ovo je priča na koju će nasjesti samo slijepi. Ova liga je fuj i ne treba je ni igrati, kada je jasno kome se opet šteli titula.
Sve u svemu, zaključak je da Bjelica treba da se bavi nečim drugim. Ali to relevantnim organima ne smeta.
Sudija je napravio samo jednu kardinalnu gresku, što je ikako počeo da sudi.
Zašto nikome nije sumnjivo što je najbolji strijelac lige pretrpio start juniora Sarajeva i time izgubljen do kraja polusezone?
imal ovaj strucnjak osnovnu ebo on kozu
imam rodaka postenog od rodenja.on je 5 sudija na vaznijim utakmicama da tako nazovem.znaci njegov posao je da prati sudije...posto je lik preposten i nije htjeo uzimat na "kafu" lijepe cifre.naravno dobio je otkaz
Ponovit utakmicu,nema druge!To su bodovi koji odlučuju prvaka.
puno se prica a malo radi, zar nije suvisno danima pisati o ovom placeniku, odma nakon utakmice ste trebali da mu javite da vise nije clan nsbih, a ne satro neke analize neke ocjene procjene, doduse kakav savez sudija ili komitet kako se to vec zove takve i sudije, ne mogu sudije iz BIH biti na levelu sudija u inostranstvu kad ni fudbal nije na istom levelu, ovo kod nas se ne moze nazvati ni amaterizam, nesto ispod amatera
bjelicu prenijelo ko lakija iz zikine grupe
Mafijo sudijska, kakva ste vi mafijaska organizacija pa to je cudo! Nadjite svi clip koji je snimala ekipa 1921 tv otidjite na 14:26 i vidjecete ocigledan prekrsaj nad Sinisom, Crnkic ga je odgurnuo s ledja i na taj nacin stekao prednost na igracem! Mafijoooo ima neko da snima kako treba a ne onako kako vi kazete i samo iz jednog ugla !!!!!!!
ovo je novi Novo Panic....
Mene bi bilo najblaže rečeno stid kao komentatora iz NSBiH izjaviti da je Pavić "oborio butinom" igrača Tuzle za penal, a ustvari se sam bacio isto kao Ahmetović ili izjaviti da se Stevanović okliznuo iako ga je Crnkić gurnuo rukom s leđa, a sve se lijepo vidi na 5:24 i 14:28 video-izvještaja. Još jedno svjedočanstvo da Savez laže uvijek samo protiv Želje! https://www.youtube.com/watch?v=AGVbbWx5O-8&t=963s
@refffko Pogledaj izjave sudijskog komentatora i pogledaj video-izvještaj na Youtubeu pa se onda javi! Imamo najbolje snimanje utakmica i izvještaje i ništa se ne može sakriti niti slagati!
Bjelice okani se sudjenja i prihvati se vaseg autohtonog zanata - kradje motornih vozila
MA DAJTE IM ODMAH TITULU, ŠTO SE IGRA BEZVEZE OVA LIGA? Čuj ti stručnjaka, u isti koš stavlja pogrešno dosuđen korner i onaj "penal" kad je igrača zrinjskog izgleda zrak odgurnuo. Bože sačuvaj. Izmislite još nešto samo da skrenete pažnju sa toga da se zrinjskom štima opet titula. Poslije onoga u Bijeljinji sada i ovo. Slučajnost? Ne bih rekao, čim se ponavlja.