Ikona i u Hrvatskoj
434

Bivši reprezentativac BiH pobijedio tešku bolest: Ležao sam u krevetu, emocije su me savladale

N. K.
Mladen Bartolović (Foto:  NS BiH)
Mladen Bartolović (Foto: NS BiH)
Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine te ikona bh. i hrvatskog nogometa Mladen Bartolović uspio je dobiti bitku s teškom bolešću.
Nogometaš koji je svojevremeno nosio dres Dinama i Hajduka te najveći trag ostavio u Cibaliji gostovao je u podcastu Inkubator gdje je pričao o zdravstvenim poteškoćama.

"S obzirom na situaciju koja se dogodila prije dvije godine, malo sam bio odsutan. Od prvog mjeseca ove godine sam počeo ponovno raditi u Cibaliji, paralelno sam završio HNS-ovu akademiju. Sada sam se vratio. Sada je sve dobro, hvala Bogu. Terapije odrađujem, dobro se osjećam, radim, funkcionalan sam. Vjerujem da će sve biti u redu. Kada sam saznao za to, jednostavno sam to prihvatio. Vjerujem da će sve biti u uredu, uz Božji blagoslov, neka sve izađe na dobro", rekao je Bartolović.

Podsjetimo, u oktobru 2021. godine najžešći navijači Cibalije, vinkovački Ultrasi pripremili su prekrasno iznenađenje za Bartolovića i poželjeli mu što brži oporavak.

"Tom gestom su pokazali da sam ostavio traga u klubu. Uvijek su bili korektni prema meni, uvijek su nam bili podrška. Znalo je biti nekih dobacivanja, ali to je u žaru borbe. Svaka im čast što rade za klub, kako ga predstavljaju, kako žive za klub. Ne znam, tada sam ostao bez riječi. Bio sam iznenađen, taj dan sam se vratio iz Zagreba. Ležao sam u krevetu, odjednom čujem nešto. Izađem na terasu, emocije su me prevladale. Kapa do poda", zaključio je Bartolović.

Podsjetimo, Bartolović je za reprezentaciju BiH debitovao 2003. godine, a do 2008. godine skupio je 17 nastupa u državnom dresu.