Osuo paljbu
7

Bivši Milanov čelnik za krizu u klubu optužio Bobana i Maldinija

N. K.
Boban i Maldini (Foto: EPA-EFE)
Boban i Maldini (Foto: EPA-EFE)
Bivši Milanov sportski direktor Massimiliano Mirabelli kritikovao je Paola Maldinija i Zvonimira Bobana koji trenutno obavljaju njegov posao koji je radio u klubu u sezoni 2017/18.

Naime, Mirabelli smatra kako su igračka i direktorska karijera dvije totalno drugačije stvari, zbog čega je Milan sezonu počeo izuzetno loše, iako je ljeto obećavalo.

"Milan ne smije živjeti u prošlosti, to mu je veliki problem. Historiju ne smijete zaboraviti, ali ne smijete joj ni robovati. To što su bili veliki prvaci ne čini ih dobrim klupskim čelnicima", rekao je Miarabelli.

Ceh je na kraju platio trener Marco Giampaolo, ali nekadašnji sportski direktor smatra kako on nije glavni krivac za loše rezultate na početku sezone, već tim koji mu je sastavljen.

"Vidim da svi napadaju Giampaola kojeg smatram odličnim trenerom, ali oni koji ga poznaju znaju da Milan mora imati tim koji odgovara njegovom stilu igre. Ovo nije tim koji igra nogomet u njegovom stilu. Glavni problem je nedostatak 'desetke', odnosno plejmejkera. Suso je jedan od najvažnijih igrača Milana, ali on nije 'desetka'. Zapravo oni nemaju pravog čovjeka za tu ulogu. Nisu dobro komunicirali međusobno dok su slagali tim i zato sada ne igraju dobro", tvrdi Mirabelli.