Pokušao se odbraniti
178

Bivši igrač Želje i Borca Saša Kajkut pretučen u Banjoj Luci, napadači ga izvukli iz kafića

D. P.
Kajkut je promijenio veliki broj klubova (Foto: FK Željezničar)
Kajkut je promijenio veliki broj klubova (Foto: FK Željezničar)
Bivši napadač Željezničara, Borca i Zrinjskog Saša Kajkut pretučen je u centru Banje Luke nakon što su ga napadači izvukli iz poznatog ugostiteljskog objekta.

Kako prenosi Srpskainfo, tokom proteklog vikenda Saša Kajkut je doživio napad dok se odmarao u jednom od najpopularnijih kafića u svom rodnom gradu Banjoj Luci.

"Vidio sam kada su Kajkuta uhvatili za vrat i izveli iz kafića u obližnji haustor. U haustoru su ga naslonili na jedan od lokala i tom prilikom opalili su mu više šamara. Ubrzo poslije napada primijetio sam dva policajca koja su dolazila u kafić i nešto su zapisivali. Mislim da su se dva puta vraćali u kafić i nakon toga su otišli", navodi sagovornik portala Srpskainfo koji je prisustvovao strašnim scenama.

Kajkut se pokušao zaštititi od udaraca, ali je bio bespomoćan. Nakon što su ga napadači pretukli, nije se vraćao u kafić.

Iz Policijske uprave Banja Luka potvrdili su da je prijavljen slučaj te da je pokrenut prekršajni postupak.

Prilično bogatu nogometnu karijeru Kajkut je završio početkom prošle godine. Igrao je za brojne ekipe u BiH poput Željezničara, Zrinjskog, Čelika i Krupe, dok je najveći trag ostavio u Borcu.

Igrao je dugo i u inostranstvu, u Moldaviji, Hong Kongu, Azerbejdžanu, Grčkoj i Hrvatskoj. Upisao je i jedan nastup za reprezentaciju BiH.