Uslijedilo je izvinjenje
26

Bivši Arsenalov veznjak srušio suprugu brutalnim klizećim startom s dvije noge

N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Karijera Jacka Wilsherea u West Hamu možda je bila u padu zbog povrede, ali veznjak je i dalje takmičarski nastrojen sudeći po duelima sa svojom suprugom Andriani.

Veznjak ne igra za Čekičare od oktobra prošle godine zbog povrede prepone, ali očito nije mogao odoljeti nagonu da izađe na proljetno sunce i pokaže svoje umijeće.

Međutim, Andriani nije željela dopustiti da iskustvo iz Premiershipa bude prevelika prednost nekadašnje Arsenalove zvijezde.

Uspjela je zaustaviti nekoliko pokušaja 28-godišnjaka da joj "provuće" loptu kroz noge, a pri tome je Jack stalno gurao suprugu na način koji bi mnogi mogli smatrati vrijednim VAR pregledom.

Ipak, ono što ne bi trebalo da ode u javnost bio je njegov potez na kraju videa objavljenog na Jackovom Instagram profilu.

Dok je Andriani pokušavala držati loptu što dalje od Wilsherea, veznjak joj je uletio klizeći s leđa i to s obje noge ostavivši suprugu na travi dok je možda tražila slobodan udarac.

Ipak, dobila je neki oblik izvinjenja od svog supruga koji je svoj grozni potez opravdao mjerama izolacije nametnute zbog pandemije koronavirusa.

"Frustracije zbog izolacije izlaze vani, ali da budemo pravedni, lopta je trebala biti osvojena, Andriani jako te volim", napisao je veznjak na Instagramu.