Karim Benzema
0

"Bit će teško, ali Real prolazi Lyon"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Francuski reprezentativni napadač i nogometaš madridskog reala Karim Benzema jedan je od protagonista koji je ishod žrijeba parova osmine finala Lige prvaka dočekao s posebnim uzbuđenjem.

David Beckham zaigrat će u dresu Milana protiv svog bivšeg kluba Manchester Uniteda, trener Intera Jose Mourinho vodit će ekipu protiv svog bivšeg kluba Chelseaja, a ista priča vezana je iz Karima Benzemu. Nogometaš koji danas (subota) slavi svoj 22. rođendan, uoči ove sezone prešao je u madridski Real baš iz Lyona, u kojem je svoj talent počeo brusiti još u akademiji ''lavova'', a za prvu momčad je debitirao u januaru 2005. godine.

"Iznimno mi je drago što ću se opet vratiti u rodni grad, grad u kojem sam odrastao i u kojem sam igrao nogomet puno godina. Igrati protiv Lyona za mene je nešto posebno. Stvarno sam sretan što je žrijeb ovako ispao. Sada mogu razmišljati samo kao igrač Reala, pa moram primijetiti da nas čeka vrlo težak i nezgodan protivnik. Lyon ima dobru ekipu i puno iskustva u Ligi prvaka. Bit će komplicirano za nas, ali u četvrtfinale će ipak proći Real Madrid", izjavio je Benzema.