Nogomet
0

Biščević odlazi iz Željezničara

NINA
Nakon desetogodišnje vjernosti Željezničaru dugogodišnji kapiten ovog tima Bulend Biščević odlazi s Grbavice.

Biščević ima nekoliko konkretnih ponuda i vrlo brzo će se znati gdje će nastaviti karijeru.

“Najvjerojatnije odlazim. Vrijeme je da promjenim sredinu. Već deset godina profesionalno igram za Želju i došlo je do određenog zasićenja. Sa Željom sam doživio mnogo lijepih stvari, osvajao prvenstvo i kupove, nastupao u Evropi, sklopio puno prijateljstava, preko Želje sam došao i do reprezentacije BiH, praktički sve što sam u nogometu postigao mogu zahvaliti Želji. Došlo je vrijeme da promjenim sredinu, da se okušam vani i probam zaraditi koji dinar”, kazao je Biščević.

Iza “plavih” s Grbavice je turbulentna sezona. Jesenski dio je bio razočaravajući, a proljeće fantastično. Drugo mjesto i izlazak u pretkolo Kupa UEFA Željezničar je potvrdio visokom pobjedom u Mostaru protiv Zrinjskog.

“Pobjeda u Mostaru došla je kao šlag na tortu nakon promjenjive sezone. Žao mi je što nije bilo malo više gledatelja, ali pretpostavljam da su i oni zasićeni utakmicama. Osim prestiža utakmica nije imala rezultatski značaj, i mi i Zrinjski smo ranije ostvarili ono što smo planirali, tako da smo mogli igrati rasterećeno. Sve u svemu, moram biti zadovoljan sezonom u kojoj smo nakon vrlo lošeg jesenskog dijela furiozno odigrali proljetni dio i izborili Evropu. Drago mi je da smo nakon svega što se događalo u i oko kluba ipak uspjeli stati na noge, organizirati se i stići vodeće klubove”, zaključio je Biščević.