Didier Drogba
0

"Bio sam zaljubljen u Milan"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U razgovoru za La Gazzettu dello Sport Chelseajev bjelokošćanski napadač Didier Drogba otkrio je da je kao dijete sanjao nositi Milanov dres, ali i dodao da svoju budućnost još uvijek vidi isključivo u Londonu.
  • Imam velik broj prijatelja u Milanu, gradu u kojem se mogu odmoriti kao recimo i u Parizu ili Marseilleu. Svi nogometaši sanjaju o igrama za velike momčadi, a ja sam kao dječarac u Francuskoj bio zaljubljen u Milan.

    • Samo, san i svakodnevica nisu iste stvari. Serija A bila bi dobra za mene, ali istina je da sam sretan u Chelseajevoj momčadi - kazao  je Drogba kojem je dašak Milana donio novi trener Carlo Ancelotti, dugogodišnji strateg “rossonera”.
  • Posjeduje veliko iskustvo i sjajna je osoba. Također, zna put do uspjeha, ambiciozan je i to je odmah prenio na nas. Brzo je osvojio svlačionicu, jer je vječito spreman na smijeh, čak i na treninzima. A kada dođu utakmice, tu pokazuje svoju odlučnost. Oplemenjuje ono što je već funkcioniralo, a to je odlika veličine - nahvalio je Drogba Ancelottija.