Nogomet
0

Bilić: Sada razmišljam o Austriji

FENA
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić izjavio u ponedjeljak na konferenciji za novinare kako je svjestan da je bilo grešaka u subotnjoj utakmici protiv Mađarske, ali da to neće utjecati na moral naših igrača.

"Moguće je da Austrijanci sada misle da mi nismo pravi, ali varaju se. Problem bi bio da smo umorni ili da je atmosfera loša, a to kod nas nije slučaj. Mi smo psihički i fizički spremni, te maksimalno motivirani. Treba još malo smiriti igrače, jer je to važno prije svakog velikog natjecanja", izjavio je Bilić.

Napomenuo je da austrijski Red Bull Salzburg nije imao razumijevanja za molbu da Manuel Pamić, koji nije na popisu od 23 igrača, putuje sa reprezentacijom na Euro, i on će se morati vratiti u svoj klub. Dodao je da je Ivan Klasnić otišao na rutinski pregled bubrega koji dogovoren već ranije.

Bilić je rekao da još nije pogledao snimke posljednjih pripremnih utakmica Njemačke i Poljske, hrvatskih protivnika u B skupini u kojima je Njemačka pobijedila Srbiju sa 2:1, dok su Poljska i Danska igrali 1:1.

"Trenutno ne razmišljam previše o Nijemcima i Poljacima, koji mi ionako nisu nepoznanica. Nama je sada najvažnija Austrija", rekao je Bilić.