Napadač je ponosan
68

Bilbija: Slijedi nam jedna od najboljih kafa, gledat ćemo žrijeb i saznati rivale u grupi

D. P.
Bilbija je ponosan na svoje saigrače (Foto: G. Š./Klix.ba)
Bilbija je ponosan na svoje saigrače (Foto: G. Š./Klix.ba)
Napadač Zrinjskog Nemanja Bilbija oglasio se nakon utakmice protiv LASK-a u kojem je njegov tim eliminisan iz Evropske lige, ali ipak nastavlja put u Evropi ove sezone kroz Konferencijsku ligu.

Bilbija je poručio da njegov tim nije zaslužio poraz od LASK-a u dvomeču te da je pokazao snagu u obje utakmice.

"Ako ništa, mislim da smo zaslužili produžetke pa da se borimo do kraja. Nismo uspjeli, ali nismo bili slabiji u ovom dvomeču. Jako dobro smo se pokazali i čestitam mojim momcima", rekao je Bilbija, a onda se osvrnuo na podršku navijača:

"Po ko zna koji put su nam bili vjetar u leđa, posebno u evropskim utakmicama. Veliku snagu nam daju. Ipak, mi smo u grupi, ispisali smo historiju kao prvi tim iz BiH", poručuje Bilbija.

Sjajni napadač dao je zanimljivu izjavu za sutrašnji žrijeb. Rekao je kako će se igrači Zrinjskog smjestiti ugodno i pratiti žrijeb u kojem će saznati svoje evropske rivale.

"Sutra možda jedna od najboljih kafa, gledat ćemo žrijeb i vidjet ćemo ko će biti rivali", poručuje Bilbija.

Napadač Zrinjskog je dodao za kraj da su utakmice Premijer lige BiH najvažnije i da se kroz njih dolazi do evropskih te da će se ekipa što bolje odmoriti i pripremiti za derbi protiv Širokog Brijega u ponedjeljak.