Nogomet
0

Bilardo: Vrata argentinske reprezentacije Maradoni nisu zatvorena

Totalsport
Carlos Bilardo, glavni menadžer argentinske nogometne reprezentacije, tvrdi da povratak Diega Maradone na klupu ''gauča'' jednog dana nije nemoguća misija.

Maradona je klupu Argentine napustio nakon Svjetskog prvenstva prošle godine u Južnoafričkoj Republici, na kojem je Messija i društvo u četvrtfinalu deklasirala Njemačka s 4-0. Argentinski nogometni savez nije mu nakon toga produžio ugovor.

"S Maradonom više ne razgovaram. Od 1983. godine, posvađali smo se barem 40 puta", izjavio je za France Football Bilardo, koji je kao selektor vodio ''malog zelenog'' na svjetskim prvenstvima 1986. i 1990. godine.

"Nemamo nikakav odnos u zadnjih godinu i pol dana. No, to ne znači da su njemu vrata reprezentacije u budućnosti zatvorena. Nikad ne reci nikad", dodao je Bilardo, te je podsjetio na okolnosti zbog kojih je Maradona, trenutno trener Al Wasla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, napustio dužnost selektora Argentine prošle godine.

"Mogao je ostati da je htio. No, želio je zadržati svoje kompletno tehničko osoblje, s čime se nismo složili. Postavio nam je uvjet, ''svi ili niko''. Odgovorili smo mu da svi ne mogu ostati, pa je onda otišao i on", kazao je Bilardo.