Upute
4

Bh. navijačima rezervisano 1.200 ulaznica za meč protiv Estonije

Klix.ba
Foto: FS BiH
Foto: FS BiH
Navijačima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za meč protiv Estonije, koji se igra 10. oktobra u okviru 10. kola kvalfikacija za Svjetsko prvenstvo, bit će obezbijeđeno 1.200 ulaznica, saopćeno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

"Za navijače BiH koji budu željeli gledati ovu utakmicu rezervisano je 1.200 ulaznica. Cijena pojedinačne ulaznice je 16 eura", navedeno je na zvaničnoj stranici Saveza.

Iz Saveza dodaju da organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša) predstavnika grupe te spisak svih navijača/putnika s datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Estoniji.

Sve dodatne informacije o kupovini karata možete potražiti na ovom linku.

BiH će najprije 7. oktobra odmjeriti snagu s Belgijom (18:00 sati) na Grbavici u okviru 9. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje će se naredne godine igrati u Rusiji. Belgija je izborila plasman i prva je u grupi s 22 boda, a iza nje su BiH s 14, Grčka s 13 i Kipar s 10 bodova, dok posljednja dva mjesta zauzimaju Estonija (8) i Gibraltar (0). U posljednjem kolu naš tim gostuje Estoniji 10. oktobra (20:45 sati).