Bh. navijači potpuno zadovoljni 'zmajevima'

S
Sarajevo-x.com
24.11.2009. u 09:45
0
36
Bh. navijači potpuno zadovoljni 'zmajevima'
0
Bh. navijači potpuno zadovoljni 'zmajevima' Foto: Fotoservis
Iako se reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo, koje se odigrava sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici, navijači Bosne i Hercegovine su, sudeći prema anketi koju je proveo portal Sarajevo-x.com, i više nego zadovoljni igrom naših 'zmajeva' u kvalifikacijskim utakmicama za SP.
Naime, u anketi koju je proveo Sarajevo-x.com učestvovalo je 6119 čitatelja, od kojih je njih čak 4488, odnosno 73 posto, kazalo kako su u potpunosti zadovoljni igrom bh. reprezentativaca u kvalifikacijskim utakmicama za SP.

Oni koji su smatrali da je reprezentacija dobro igrala, ali je mogla bolje, te su odgovorili sa 'tu i tamo' je 1250 ili 20 posto, dok je onih koji su bili nezadovoljni igrom Ćirinih 'sinova' veoma malo, tačnije 381 ili šest posto.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine, nažalost nije se uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u JAR-u. Naime, bh. 'zmajevi' su u utakmicama baraža poraženi od selekcije Portugala, no u svakom slučaju pokazali su veoma dobru igru tokom kvalifikacija, te dokazali da i Bosna i Hercegovina ima svjetske nogometaše, na koje su navijači i više nego ponosni.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (36)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: