Uz pirotehnički šou
307

BH Fanaticosi priredili nevjerovatnu atmosferu, most se "zatresao", pjesme odjekuju Zenicom

D. P.
BH Fanaticos na putu ka Bilinom Polju (Foto: Klix.ba)
Najvatreniji navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine BH Fanaticosi priredili su sjajnu atmosferu u korteu prije utakmice sa Crnom Gorom.

Bilino Polje domaćin je velike utakmice u petom kolu Lige nacija između BiH i Crne Gore. To je direktan okršaj za prvo mjesto u grupi pa ne čudi veliki interes navijača oba tima.

Danas su se navijači odlično zabavili i zajedno pružali podršku svojim selekcijama, a nakon toga u korteu su krenuli na stadion Bilino Polje.

Prvo su vatrenu atmosferu priredili pripadnici navijačke grupe Ljuti Krajišnici, koji su spominjali ime Izeta Nanića, a onda je uslijedio korteo BH Fanaticosa.

Uz baklje i pirotehnički šou, pjesma BH Fanaticosa odjekivala je Zenicom. Tokom navijanja BH Fanaticosa most u Zenici doslovno je "poskakivao" zajedno s navijačima. Nadamo se istoj atmosferi i tokom svih 90 minuta utakmice.

Susret se igra od 20:45 na Bilinom Polju, a sudit će ga slavni poljski sudija Szymon Marciniak. Meč možete pratiti u tekstualnom prijenosu na portalu Klix.ba.