Zaintrigirali stanovnike
490

BH Fanaticosi okupirali glavni trg u Vaduzu, pridružili im se Manijaci, Fukare, Red Army...

N. K.
Navijači nogometne reprezentacije BiH izaizvali su veliku pažnju lokalnog stanovništva na ulicama Vaduza priredivši pravu navijačku atmosferu u inače mirnom gradu, a kadrove je zabilježio reporter portala Klix.ba, koji je na mjestu događaja.

Uoči utakmice koja se bliži, zagrijava se i atmosfera, pa su tako BH Fanaticosi okupirali glavni trg u Vaduzu, a pridružili su im se i navijači pojednih bh. klubova kao što su pripadnici Manijaka, Red Armyja i Fukara.

Navijačke pjesme odzvanjaju i ulicama Vaduza grme pjesme naših navijača, koji će nešto kasnije u korteu krenuti ka stadionu, javlja reporter portala Klix.ba, koji se nalazi na mjestu događaja.

Prema našim saznanjima, na stadionu će biti više od 4.000 navijača reprezentacije BiH, a kako stadion prima oko 6.500 navijača, nema dileme da će svih 90 minuta večeras pjesma bh. navijača odjekivati Vaduzom.

Utakmica Lihtenštajn - BiH igra se s početkom u 20:45 na Rheinpark stadionu, a možete je pratiti u direktnom tekstualnom prijenosu na portalu Klix.ba.