{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bez gostujućih navijača i na utakmicama Prve lige Federacije BiH

F
26.2.2014. u 19:36
8
24
Bez gostujućih navijača i na utakmicama Prve lige Federacije BiH
8
Bez gostujućih navijača i na utakmicama Prve lige Federacije BiH
Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije Bosne i Heregovine na današnjoj sjednici donio je odluku o uvođenju zabrane za gostujuće navijače.
"Uz uvažavanje odluke Nogometnog saveza BiH o zabrani za gostujuće navijače klubova Premijer lige BiH, a imajući u vidu trenutnu političku situaciju u Bosni i Hercegovni, uvodi se zabrana organizovanog odlaska navijača klubova Prve lige FBiH na gostujuće utakmice. Zabrana se odnosi na organizovane odlaske i posjete navijaća kao i upotrebu i isticanje navijačkih rekvizita gostujućeg tima a u cilju izbjegavanja mogućih sukoba i korištenja takmičenja NS FBiH i utakmica u mogućem promovisanju okupljanja i manifestovanja nesportskih aktivnosti na i oko stadiona, kao i na maršutama putovanja", saopćeno je je iz NSFBiH.

IO NSFBiH odlučio je da nogometnim klubovima Mladost, Troglav i Podgrmeč dozvoli da drugi dio sezone 2013/2014 mogu igarti na vlastitim stadionima, "uvažavajući dinamiku započetih radova na poboljšanju stanja infrastrukture".

Između ostalih tačaka sjednice IO NSFBiH, konstatirano je da je savez izvršio sve pripreme za početak nastavka takmičenja u sezoni 2013/2014 u Prvoj ligi FBiH, Drugoj ligi FBiH i ostalim ligama u nadležnosti NS FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: