Nogomet
0

Berlusconi zainteresiran za Buffona i Ronaldinha

FENA
Predsjednik italijanskog nogometnog prvoligaša Milana, kontroverzni Silvio Berlusconi, izjavio je da na ljeto žele u klub dovesti Ronaldinha i Buffona, te da je jako zadovoljan Ronaldovom formom.

U međuvremenu, Roma i Milan pripremaju zamjenu napadača - Pippa Inzaghija za Vincenza Montellu.

Nakon jučerašnje pobjede nad Sampdoriom od 1:0, Berlusconi je izjavio: "Ako odluči napustiti Barcelonu, pokušat ćemo potpisati s Ronaldinho. Čekamo ga raširenih ruku. Isto kao i najboljeg golmana na svijetu, Buffona", rekao je Berlusconi.

Bivši italijanski premijer nije propustio komentirati ni Ronaldov nastup. "Njegov nastup je bio izvrstan. To su velika tri boda i sada smo mirniji. Imam puno vjere i u naš nastup u Ligi prvaka, a uz Ronalda će nam samopouzdanje još dodatno porasti", dodao je.

Milan, inače, "motri" Romina napadača Vincenza Montellu koji je trenutno na posudbi u Fulhamu. Montella je drugi najbolje plaćeni napadač u Romi, odmah iza Francesca Tottija, no ne nalazi se u planu trenera Luciana Spallettija za prvu momčad. Milan bi, prema pisanjima medija, Romi zauzvrat dao 34-godišnjeg Pippa Inzaghija, koji je, navodno, otvoren za tu opciju.