Hoće li prodati klub
2

Berlusconi: Strani kapital? Stvari bi se mogle promijeniti u Milanu

Totalsport
Silvio Berlusconi (Foto: Arhiv/AFP)
Silvio Berlusconi (Foto: Arhiv/AFP)
Predsjednik talijanskog nogometnog kluba Milana Silvio Berlusconi otkrio je talijanskim medijima da bi u skorašnjoj budućnosti mogao prodati klub stranim investitorima...

Berlusconi (76) je šef "rossonera" od 1986. godine, te mu je velika želja ostati na tome mjestu i zadržati klub u obitelji. No čini se da je Milan blizu prodaje stranim ulagačima.

"Strani novac u Milanu? Samo ako ću biti prisiljen i to uz određene uvjete. Želim zadržati Milan u obitelji, ali nisam siguran da li je to moguće. Još uvijek se sjećam kada me otac prvi put odveo na utakmicu na kojoj sam gledao svoje heroje. Tada sam shvatio što ovaj klub znači stanovnicima Milana", ispričao je Berlusconi, te nastavio:

"Milan je u mome srcu. Tokom godina potrošili smo mnogo novaca, možda i previše. Ali zbog toga smo postali jedan od najboljih klubova na svijetu. Ponavljam, klub je dio naše obitelji. Moja kćer Barbara je dio organizacije i želim da tako ostane. No, to ne znači da ću zauvijek odbijati strane investitore. Ukoliko se ekonomska kriza nastavi, stvari bi se mogle promijeniti", zaključio je predsjednik Milana.