Kamere sve snimile
0

Benzema se prvi put susreo sa Mbappeom nakon objave kontroverzne fotografije

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Karim Benzema i Kylian Mbappe susreli su se na okupljanju francuske reprezentacije, prvi put nakon što je u medijima nastala polemika i navodne optužbe napadača Reala da je najtraženiji igrač svijeta "izdao" madridski klub.
Benzema je odmah nakon što je stigla zvanična potvrda da Mbappe ostaje u PSG-u, na Instagram storyju objavio fotografiju čuvenog repera Tupac Shakura dok se rukovao s glumcem Stephenom Baldwinom.

Ljudi koji ne poznaju hip-hop kulturu na prvi pogled bili su zbunjeni i vjerovatno im u prvi mah nije bilo jasno kakve veze ima fotografija s Mbappeom, ali fokus je na čovjeku koji se nalazi u pozadini.

Čovjek iza Tupaca koji gleda ravno u kameru je "prijatelj" koji je izdao čuvenog repera i na kraju ga ubio.

[TWITTER]1531369021974757377[/TWITTER]

Brojni mediji su odmah konstruisali priču prema kojoj se Benzema osjeća izdanim od strane Mbappea, jer je i sam napadač Reala bio involiviran u pregovore i zagovarao je dolazak Francuza na Santiago Bernabeu.

Ipak, Benzema je poručio da fotografija nije usmjerena protiv Mbappea, a sve dileme su otklonjene na okupljanju Trikolora. Najbolji igrač svijeta i Mbappe su se srdačno pozdravili i zagrili, te je jasno da je odnos njih dvojice ostao isti kao i prije Mbappeove odluke da odbije Real i ostane u PSG-u.