Primamljiva ponuda
0

Benitezu ponuđen posao u Atleticu

Totalsport
Rafael Benitez (Foto: Reuters)
Rafael Benitez (Foto: Reuters)
Rafaelu Benitezu ponuđen je posao šefa struke u Atleticu iz Madrida, a španski nogometni stručnjak će još razmisliti o ponudi nakon rezultatski katastrofalne epizode u milanskom Interu.

Iako se nagađalo da bi se Benitez mogao vratiti na klupu nekog kluba iz engleskog Premiershipa, izgleda da se to ipak neće dogoditi. Naime, Španac je dobio primamljivu ponudu iz Atletica nakon što je Quique Sánchez Flores napustio kormilo kluba po završetku sezone.

Nakon šest godina provedenih u Liverpoolu, Benitez se odlučio okušati u talijanskoj ligi u kojoj se nije previše proslavio. Zadržao se samo sedam mjeseci u Interu u kojem je ostvario učinak od 12 pobjeda, šest remija i sedam poraza, te je upravo to razlog zbog čega mu se ne žuri u donošenju odluke o povratku na trenersku klupu. Benitez ne krije svoje simpatije prema Atleticu, ali će o ponudi razmisliti do povratka s odmora.

"Uvijek sam imao simpatije prema Atleticu, jer imam tamo mnogo prijatelja i zato što je moj otac uvijek navijao za njih. Ekipa je uvijek odlična, posebno navijači", rekao je Španac.

Benitez se vraća s odmora za desetak dana i tada bi sve trebalo biti jasnije.