Arsenalov igrač
5

Bendtner: Mogao bih zaigrati za Tottenham

Totalsport
Nicklas Bendtner (Foto: Arhiv/AFP)
Nicklas Bendtner (Foto: Arhiv/AFP)
Danski 24-godišnji reprezentativni napadač Nicklas Bendtner, igrač Arsenala na posudbi u Juventusu, kazao je da bi mogao zaigrati za ekipu Totenhama, velikog Arsenalovog kvartovskog rivala iz sjevernog Londona.

Bendtner je Arsenalov igrač od 2005. godine. Iako je zabio 45 golova u 79 utakmica koje je odigrao u početnoj postavi "topnika", nikada se nije uspio nametnuti menadžeru Arseneu Wengeru kao trajno rješenje u napadačkoj liniji za ekipu pa je dosta vremena provodio na posudbama, u Birminghamu, Sunderlandu, a ove sezone u Juventusu u kojem također zasad nije baš impresionirao.

Bendtner kaže kako bu me bi bio nikakav problem preseljenje na White Hart Lane, u redove Tottenhama.

"Historija je puna primjera igrača koji su prelazili iz Arsenala u Tottenham ili obratno. Ne mogu odbacivati neke klubove samo zato što sam ranije igrao ili još uvijek igram u nekom drugom klubu. Možda moj prelazak u Tottenham ne bi bio najbolja ideja. Ali, ako bi taj projekt zadovoljio moje ambicije, bio bih zainteresiran", izjavio je Bendtner, te dodao.

"London je grad koji obožavam. Imam puno prijatelja u Londonu i sigurno ne bih tek tako odbacio ideju o igranju za neki od londonskih klubova."