Službeno
0

Benayoun produžio ugovor s Liverpoolom

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Liverpool je na svojim internet stranicama objavio da je i službeno dogovorio dvogodišnje produženje suradnje s kapitenom izraelske nogometne reprezentacije Yossijem Benayounom (29)

Benayoun će tako na Anfieldu ostati do ljeta 2013. godine, a kaže kako je sretan ovakvim raspletom.

  • Igrati za klub kao što je Liverpool je ostvarenje sna i naravno da sam sretan što smo postigli dogovor oko produženja suradnje. Sada se mogu koncentrirati samo na svoje igre, naporno raditi, a nadam se i osvojiti neki trofej – rekao je Benyoun, koji je stigao na Anfield 2007. godine iz West Hama, a prošle je sezone zabio za "redse" devet golova u 42 odigrane utakmice.

Izraelski je veznjak tako postao peti nogometaš koji je ovog ljeta potpisao produženje s Liverpoolom. Prije njega su to učinili Steven Gerrard, Fernando Torres, Daniel Agger i Dirk Kuyt.

  • Naša ideja je bila ovog ljeta produžiti ugovore s nekim važnim igračima i Yossi spada među te igrače. Prošle je sezone igrao jako dobro, zabio je neke ključne golove i podijelio važne asistencije, tako da smo ga željeli zadržati i jako sam sretan što smo uspjeli – izjavio je Liverpoolov menadžer Rafa Benitez.