Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve Bošnje što i dalje sanjate bratstvo i jedinstvo pa tako i zajedničku ligu , haj ne računajući što bi je NATO morao obezbjeđivati nego što bi nam klubove totalno uništila i ugasila isto što je i ABA liga uradila u košarci . Pa mi ne bi imali nikakve šanse da pariramo klubovima iz Slovenije , Hrvatske i Srbije . Sa Makedoncima i Crnogorcima možda bi mogli da se borimo za opstanak i to je sve .
Klixe debilixe države Beneluxa nisu samo Belgija i Nizozemska nego Belgija, Nizozemska i Luxemburg.
e jesi mudrost rek'o
Pročitaj text moronu
Cuj Dungelange u drugoj ligi
Zrinja i Siroki u HNL
Pa misliš da bi vas pustili da im kvarite ligu 😂😂😂 Ispali bi odmah.
i poredite nas i njih.pa pola belgije su etnicki holandjani.nije da se vole sa francuzima i spaja ih interes i novac.a sta nas spaja.nikad vise fudbala sa vama.i ABA je greska.i tu su nam uzeli garantovanog predstavnika u evroligi.opet slovenci lisci i lobreci uticajni u ulebu do kurca moga.i sto ste se odvajali a sad bi zajednicku ligu.muka vam od kakanjoskog i tuzlanskog blata.sto ste trazili dobili ste.sad za sve nesrece a 30g proslo od rata okrivljujete srbe.muslimanski pateticno
@gooUser1571686782 flamanci nisu holandjani.. isto kao sto valonci nisu francuzi..
Fascinantno samo sto u holandiji niko ne zna za ovo......
Ovaj sistem bas i ne bi radio kod nas...
Kad bi kod nas ovako nesto zazivjelo, navijaci bi dolazili sa kalasima na utakmice.