Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko glup covjek moze biti kada nakon 3 utakmice i 6 bodova kaze "borit cemo se za drugo mjesto"... Idi ba visca u pm... Ko ti daje za pravo da odustajes od prvog mjesta?
jednostavno, u svakoj utakmici mi smo sami sebi najteži protivnik. ako kod stvari budu posložene kako treba, ako igrači zaista pruže svoj maksimum( eto ne moraju maksimum- dosta i 90%) grci će pasti. Volio bih vidjeti sušića kako se snalazi usa Pjanićem. Medunjanin realno nije dovoljno pametan za pjanića
Begovicu ako ti neprimis pacarske golove onda imamo neke sanse.
Begovicu ako ti neprimis pacarske golove onda imamo neke sanse.
lako ce Grci ovo da dobiju...mnogo opasniji rival ce im biti Kipar
@PredsednikMileRS Sine, evo selamite mama
@sylca @puJ-do pricajte vi sta hocete ali Kipar je veoma nezgodna ekipa i sto je jos gore nepredvidiva a sa bosnjama je lako...tu nema problema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Begovic je najkonstantniji, svaku t3kmu tricu primi
@Nemeisis Ko i keva ti
@puJ-do ja tvojoj ne gurnem prst vec odma kitu medju guzove, skikne zena kao kad kravi usijani zig stavis na butinu, hehe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
golman optimista dabogda
ja nekad Viscu, Avdiju i Tuku na slikama ne mogu razlikovat..
nema veze i onako će grci pregaziti te mongoloide.
@sniper Mongoloide? Pogledaj malo hrvatske igrace pa mi reci ko je mongolid....npr Bobana....