Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne volim begica, ali ovaj petev je inace bio trener levskog 2 nepuna dana jer su navijaci upali na predstavljanje i natjerali ga da skine obiljezje kluba i podnese ostavku, toliko o njemu i njegovom renomeu u bugarskoj..
@gooUser1606589608 Ukoliko ga izaberu mi mu ne smijemo dozvoliti da bude ni dan selektor. Ja predlažrm da sad napravimo proteste ospred saveza..
Iz Bugarske ako nije Berbatov neka ga ne dovode
Miske, kako te nije stid gurati onu bugarsku ublehu ispred naše legende Sergeja?
Ovi što su za ovog anonimusa su za to da sve u ovoj državi ne funkcioniše pa ni fudbalski savez.Misimović je sav ugled koji je godinama sticao sa ovim potezom izgubio.
Kakva su to imena i treneri. Evo iz glave trojica normalnih: Musemic, Osim i Sliskovic.
Svi kandidati trebaju da povuku kandidaturu. Pozvati igrace reprezentacije da imenuju komisiju za izbor . Sto izaberu, sebi su izabrali.
Ako gos. Petev zna sta se trenutno desava u NS/FS , pametno bi bilo da odmah povuce kandidaturu. Valjda mu je jasno sta ga ocekuje. To isto trebaju da urade i ostali kandidati. Bruka i sramota .! Strucne komisije, presjednici, savjetnici - svi ostavke. Pozovite igrace iz reprezentacije i oni ce to puno bolje u kvalitetnije uraditi. Kako vas nije sramota.
Prosinecki i Bajević su nas planski uništili, samo Bosnjak ovaj put može biti selektor, pa makar to bio onaj Ivicin mali mutavi ili onaj ublehaš Husref. A tu je i Hadžibegić, valjda i Baždarević.
Ma ovaj bebic se gusi u svojim lazima bolje mu je da oreuzme jkp rd ili grasako vec mora biti na funkciji
Ne kazem da je u okolnim zemljama bajno ali bar su bivsi fudbaleri predsjednici nacionalnihsaveza. Savicevic i Suker Mijatovic i ostalai ljudi su bili igraci svjetske klase a Begic igrao zidare ispred zgrade i to mu je nogometno iskustvo
Sergej je prestao igrati fudbal prije 12 godina. Da je bio trener, koliko je bio fudbaler, pa napravio pauzu od 12 godina, vrijeme bi ga pregazilo. Fudbalom se danas mogu baviti samo oni koji su mu posveceni 24 sata, ako zele postici uspjeh.
Uostalom, svjedocili smo kako je vrijeme pregazilo Dusana Bajevica, a on je trener bio od 1983 do 2012, punih 29 godina.
Misimovic najbolje poznaje Barbareza.
Prvo Begiću, mama te nije vaspitala. Jednom reprezentativcu koji je ginuo na terenu kažeš da laže! Sram te bilo govedo propalo
Ni Barbarez ni Petev...Zlatan Bajramovic za selektora, strucni stab neka sam sastavi.
Misimovic je u pravu, dajte Peteva neka pokusa stvoriti kostur ove raspale reprezentacije. Dok to bude radio bice još poraza, a pogotovo sto je grupa teska. Onda cemo lajati na njega i otjerati ga sa merakom i dovesti Barbareza. Inace sa ovim igracima samo mozemo lajati na Barbareza ako ga dovedu.
Daj ostavku mamlaze!!!! I povedi sa sobom sve iz saveza!!!
Samo zelim da znam šta to licno ima Miske protiv Barbareza ?! Miške je odavno prodana duša-dobro je njega Ciro provalio kada nije htjeo da igra protiv Portugala....
Šupčine sve